• Video impressie ALV 16 december 2021

  dinsdag 04 januari 2022

  Op 16 december werd de Algemene Leden Vergadering als weer voor de 2e keer online gehouden.

  Naast de onderwerpen die normaal altijd op de agenda staan was er als bijzonderheid de benoeming van Harm van Dijk als Lid van Verdienste.

  Het formele verslag volgt natuurlijk later, voor een kort video impressie zie je hier

  lees meer
 • ALV 16 december online

  vrijdag 26 november 2021

  Vanwege de onzekerheden over de ontwikkeling van het coronavirus heeft het bestuur besloten de Algemene Ledenvergadering van donderdag 16 december online te houden.

  lees meer
 • VBN Security Summit groot succes!

  vrijdag 26 november 2021

  Donderdag 18 november 2021 namen ruim tweehonderd VBN’ers en andere genodigden deel aan de tweede VBN Security Summit, die ondanks de felle opleving van de coronacrisis een groot succes werd.

  De onderwerpen varieerden van de ontvoering van Freddy Heineken, de dreiging van kwantumcomputers, kunstmatige intelligentie, drones, slimme gebouwen, hacken tot de taal van de boardroom. Daarnaast was er volop gelegenheid om te netwerken en kennis te delen. Dit alles in de plezierige en sfeervolle ambiance van de Rijtuigenloods, een fraai stukje industrieel erfgoed. 

  Een uitgebreid verslag van de Summit, gemaakt door Vincent Vreeken, is hier te vinden. 

  Onze dank gaat uit naar de vele deelnemers die van de VBN Security Summit een succes hebben gemaakt, naar de sprekers die hun waardevolle kennis met de deelnemers hebben gedeeld, naar de sponsors en innovatiepartners die het evenement financieel mogelijk hebben gemaakt en niet op de laatste plaats naar de VBN-ers die talloze uren aan de voorbereiding en realisatie hebben besteed!

  lees meer
Bron: