• Security Summit 25 maart 2021

  donderdag 10 september 2020

  Vandaag geen VBN Security Summit, zoals eerder hoopvol gepland, maar wel het startsein voor de voorbereiding van 25 maart 2021.

  Geen alternatieve tekst opgegeven voor deze afbeelding

  We kijken uit naar een dag vol kennisoverdracht en netwerkmogelijkheden.  Wil je weten wat VBN jou, als beveiligingsprofessional, op 25 maart te bieden heeft? Volg dan de linkedIn pagina via deze link

  lees meer
 • Promotie filmpje voor Jong VBN

  woensdag 19 augustus 2020

  Voor Jong VBN is een promotiefilmpje gemaakt, dat is op Youtube te bekijken via deze link 

  Het mag natuurlijk door iedereen vrij gedeeld worden!

  lees meer
 • VBN Security Summit verplaatst

  woensdag 15 juli 2020

  De laatste maanden is er door het coronavirus veel onzekerheid geweest over de mogelijkheid om de VBN Security Summit op 10 september door te laten gaan.

  Als het volgens de RIVM voorschriften kan en mag, willen we als VBN dan wel in september een netwerkevenement organiseren voor onze leden? Met 1,5 meter afstand of mondkapjes is het lastig netwerken. Daarnaast zijn veel van onze leden bij hun werkgever actief in crisisteams of gelden er beperkingen voor deelname aan externe bijeenkomsten.

  Er zijn natuurlijk ook argumenten om het wel door te laten gaan. Ten eerste dat we er wel aan toe zijn om elkaar weer eens (live) te onmoeten en spreken. Daarnaast kan een veilig event organiseren in september ook een positieve uitstraling hebben. Tenslotte moeten we ook kijken naar de energie die de Summit werkgroep er nu al ingestoken heeft en naar het kostenplaatje als we de gereserveerde datum willen annuleren.

  Alles overwegende hebben we als bestuur deze week besloten de VBN Security Summit te verplaatsen naar donderdag 25 maart 2021, op de zelfde locatie, de Rijtuigenloods in Amersfoort. Mede afhankelijk van de dan geldende restricties natuurlijk. Na de zomer zal de speciale website online komen met daarop het programma en de mogelijkheid om in te schrijven.

  lees meer
Bron: