• ALV 16 december online

  vrijdag 26 november 2021

  Vanwege de onzekerheden over de ontwikkeling van het coronavirus heeft het bestuur besloten de Algemene Ledenvergadering van donderdag 16 december online te houden.

  lees meer
 • VBN Security Summit groot succes!

  vrijdag 26 november 2021

  Donderdag 18 november 2021 namen ruim tweehonderd VBN’ers en andere genodigden deel aan de tweede VBN Security Summit, die ondanks de felle opleving van de coronacrisis een groot succes werd.

  De onderwerpen varieerden van de ontvoering van Freddy Heineken, de dreiging van kwantumcomputers, kunstmatige intelligentie, drones, slimme gebouwen, hacken tot de taal van de boardroom. Daarnaast was er volop gelegenheid om te netwerken en kennis te delen. Dit alles in de plezierige en sfeervolle ambiance van de Rijtuigenloods, een fraai stukje industrieel erfgoed. 

  Een uitgebreid verslag van de Summit, gemaakt door Vincent Vreeken, is hier te vinden. 

  Onze dank gaat uit naar de vele deelnemers die van de VBN Security Summit een succes hebben gemaakt, naar de sprekers die hun waardevolle kennis met de deelnemers hebben gedeeld, naar de sponsors en innovatiepartners die het evenement financieel mogelijk hebben gemaakt en niet op de laatste plaats naar de VBN-ers die talloze uren aan de voorbereiding en realisatie hebben besteed!

  lees meer
 • Interview Pieter-Christiaan van Oranje-Nassau en Armand van Bercheycke,

  vrijdag 29 oktober 2021

  De Vereniging Beveiligingsprofessionals Nederland (VBN) houdt op 18 november in Amersfoort haar Security Summit 2021. In een live opgenomen interview, afgenomen door journalist Charles Groenhuijsen, gaan bestuursvoorzitter Pieter-Christiaan van Oranje-Nassau enArmand van Bercheycke, directeur van SeSa Groep en inmiddels drie jaar Security Professional van het Jaar, in op de toekomstplannen van VBN

  Klik op deze link om het gehele interview te bekijken via YouTube.

  lees meer
Bron: