• Nominaties OSPA's open tot medio maart

  donderdag 13 februari 2020

  De Outstanding Security Perfomance Awards (OSPA's) worden in 13 verschillende landen uitgereikt. Op 11 juni gaat dit ook voor de Benelux plaatsvinden in het Marriot Hotel in Den Haag. Dit initiatief door en voor de security branche wordt door de VBN ondersteund.

  Vanwege het internationale karakter zijn de verdere tekst en de OSPA website in het Engels:

  The Outstanding Security Performance Awards (OSPAs) have partnered with Security Management and announced the launch of the Benelux OSPAs.

  Currently running in thirteen countries, the OSPAs provide the opportunity to acknowledge and reward companies, individuals, teams and initiatives that make a significant contribution in safeguarding people and infrastructure around the world.

  The OSPAs are totally independent and have a strict ethics policy for entering, judging and sponsoring.

  Many of the leading security associations and groups from Belgium, the Netherlands and Luxembourg are supporting the awards and have nominated a senior person to represent them on the judging panel.

  Entry to the 2020 Benelux OSPAs is now open and nominations are invited in the following categories.

  Professor Martin Gill founder of the OSPAs said ‘We have been working closely with a number of key stakeholders from across the region for some time, and it is exciting to be launching the Benelux OSPAs today.  The OSPAs are growing around the world and are seen by many as the most prestigious accolade a security company or professional can be awarded.’ 

  Nominations are open until March 16 and winners will be announced at a Thought Leadership Summit taking place in the Netherlands in Spring 2020.

  More information about the Benelux OSPAs can be found here

  lees meer
 • Jorik Odems nieuwe penningmeester

  woensdag 12 februari 2020

  Het bestuur van de VBN is verheugd aan haar leden te kunnen melden dat Jorik Odems bereid is om de rol van penningmeester in het bestuur op zich te nemen. Bij de laatste ALV van de VBN in Bunnik op 16  januari 2020 is Jorik door de aanwezige leden benoemd tot algemeen bestuurslid, het bestuur heeft in de onderlinge verdeling van haar taken de rol van penningmeester nu bij Jorik belegd.

  Jorik Odems heeft al ervaring als penningmeester in eerdere bestuursfuncties en wordt natuurlijk ondersteund door de andere bestuursleden indien er vragen zijn waar hij zelf niet uitkomt. Het bestuur van de VBN vergadert circa 1x in de 6 weken waarbij alle lopende zaken met elkaar worden besproken en de lijnen voor de vereniging voor de komende periode worden uitgezet.

  Het bestuur ziet er nu als volgt uit:  https://devbn.nl/nl/over-de-vbn/organisatie/bestuur

  lees meer
 • Masterclasses Darkweb

  maandag 20 januari 2020

  De VBN organiseert in samenwerking met de Securityprofessional van het jaar Armand van Bercheycke op verschillende locaties een masterclass darkweb. De masterclasses zijn voor VBN leden gratis toegankelijk.

  Het dark web is een onderdeel van het wereldwijde web dat niet rechtstreeks vindbaar is voor de zoekmachines. Dat deel van het web dat gevonden kan worden door zoekrobots is een fractie van alle websites die zich op dat web bevinden

  Op een interactieve wijze zal door een docent de wereld van het darkweb worden toegelicht.

  Er kunnen maximaal 20 personen per sessie worden toegelaten, vol is vol!

  De locaties en data zijn alsvolgt:

  • 3 februari van 14.00 -16.00 uur bij SOBA Galvaniweg 25 A Schijndel
  • 4 februari van 18.30 - 20.30 uur bij SOBA Rijnzathe 8 De Meern
  • 19 februari van 9.30 - 11.30 uur bij SPV Elspeterweg 61 Vaassen

  Inschrijven is mogelijk voor ingelogde gebruikers via de evenementenkalender op de homepage van de VBN. Mensen die tijdens de ALV via de lijst hebben ingeschreven zijn aangemeld en hoeven dat niet opnieuw te doen.

  lees meer
Bron: