• Werkgroepleden Security Summit gezocht

  vrijdag 20 mei 2022

  Het is pas een half jaar geleden dat we in Amersfoort de (uitgestelde) Security Summit hebben georganiseerd. Een dergelijk evenement vraagt een lange voorbereiding:, locatie, programma, thema, sprekers en partners, er is veel te regelen. De komende maanden gaan we starten met de voorbereiding van de volgende Summit, waarvan de datum nog niet vast staat. Lijkt het je leuk om mee te werken aan de organisatie van een uniek evenement? Of wil je meer informatie over wat deelname aan de werkgroep exact inhoudt? Stuur dan een email naar Jules van RIjsewijk

  lees meer
 • Digital Security of the Netherlands congres

  maandag 14 maart 2022

  Op maandag 25 april 2022 vindt in het Theater Orpheus in Apeldoorn het Digital Security of the Netherlands congres plaats.

  Kennisdeling, talent ontdekken en verbinden zijn de hoofddoelen van het congres. Er zijn verschillende organisaties en bedrijven aanwezig waar studenten kunnen stagelopen, afstuderen of een bijbaan kunnen vinden dan wel een traineeship na hun studie kunnen vervullen.

  Tijdens het congres worden actuele ontwikkelingen in de wereld op het gebied van veiligheid in een digitale wereld en hoe het regeerakkoord van kabinet Rutte IV zich daartoe verhoudt nader toegelicht.

  Het dagvullende programma bestaat uit:

  • keynotes van gerenommeerde experts;
  • paneldiscussie met prominente figuren uit de securitywereld;
  • break-outsessies;
  • informele netwerkmogelijkheden.

  Studievereniging SMSP is initiatiefnemer en hoofdorganisator van het congres. Het congres wordt georganiseerd in nauwe samenwerking met Saxion en het Centrum voor Veiligheid en Digitalisering/Veiligheidslab.

  Voor meer informatie zie de website van het congres

  lees meer
 • Video impressie ALV 16 december 2021

  dinsdag 04 januari 2022

  Op 16 december werd de Algemene Leden Vergadering als weer voor de 2e keer online gehouden.

  Naast de onderwerpen die normaal altijd op de agenda staan was er als bijzonderheid de benoeming van Harm van Dijk als Lid van Verdienste.

  Het formele verslag volgt natuurlijk later, voor een kort video impressie zie je hier

  lees meer
Bron: