• Bijeenkomst Gelredome

  dinsdag 05 juli 2022

  Woensdag 29 juni was de VBN te gast in het GelreDome, het stadion van de Arnhemse voetbalclub Vitesse. Niet om een wedstrijd of concert bij te wonen, maar om kennis te delen over veiligheid tijdens evenementen. Sprekers gingen in op onder andere slim toezicht en beheer van veiligheid. Klik hier voor een uitgebreid verslag en de foto's.

  lees meer
 • Digital Security of the Netherlands congres

  maandag 14 maart 2022

  Op maandag 25 april 2022 vindt in het Theater Orpheus in Apeldoorn het Digital Security of the Netherlands congres plaats.

  Kennisdeling, talent ontdekken en verbinden zijn de hoofddoelen van het congres. Er zijn verschillende organisaties en bedrijven aanwezig waar studenten kunnen stagelopen, afstuderen of een bijbaan kunnen vinden dan wel een traineeship na hun studie kunnen vervullen.

  Tijdens het congres worden actuele ontwikkelingen in de wereld op het gebied van veiligheid in een digitale wereld en hoe het regeerakkoord van kabinet Rutte IV zich daartoe verhoudt nader toegelicht.

  Het dagvullende programma bestaat uit:

  • keynotes van gerenommeerde experts;
  • paneldiscussie met prominente figuren uit de securitywereld;
  • break-outsessies;
  • informele netwerkmogelijkheden.

  Studievereniging SMSP is initiatiefnemer en hoofdorganisator van het congres. Het congres wordt georganiseerd in nauwe samenwerking met Saxion en het Centrum voor Veiligheid en Digitalisering/Veiligheidslab.

  Voor meer informatie zie de website van het congres

  lees meer
 • Video impressie ALV 16 december 2021

  dinsdag 04 januari 2022

  Op 16 december werd de Algemene Leden Vergadering als weer voor de 2e keer online gehouden.

  Naast de onderwerpen die normaal altijd op de agenda staan was er als bijzonderheid de benoeming van Harm van Dijk als Lid van Verdienste.

  Het formele verslag volgt natuurlijk later, voor een kort video impressie zie je hier

  lees meer
Bron: