• VBN Security Summit

  woensdag 06 oktober 2021

  Op 18 november is het eindelijk zover, na het uitstel in 2020 kunnen we eindelijk een vervolg gaan geven aan de succesvolle eerste versie van de VBN Security Summit. 

  Tijdens de eerste versie hebben we leden moeten teleurstellen omdat we maximaal 250 personen konden ontvangen. Deze keer hebben we een locatie met een grotere capaciteit, maar hebben we ook de mogelijkheid voor niet VBN leden om (tegen betaling) deel te nemen.

  Als je van plan bent deel te nemen, schrijf je dan zo snel mogelijk in op www.securitysummit 2021.nl  daar is ook alle informatie over het programma en de sprekers beschikbaar.

  Graag tot 18 november!

  lees meer
 • Vacature Bestuur

  vrijdag 27 augustus 2021

  Het bestuur van de VBN bestaat uit 5 leden. Onder leiding van de voorzitter (nu is dat Pieter-Christiaan van Oranje) wordt richting gegeven aan de doelstellingen van de VBN. Het bestuur heeft daarbij oog voor de lange termijn van de vereniging  en het beroepenveld. Daarnaast onderhoudt het bestuur de contacten met andere beroepsverenigingen namens de VBN.

  Huidig bestuurslid Rien van der Linden is na het maximum van 2 bestuurstermijnen van elk 3 jaar niet meer herkiesbaar, het bestuur is daarom op zoek naar een nieuw medebestuurslid.  De ideale kandidaat heeft al enige  ervaring in een bestuursfunctie, kent de VBN en de branche en wil zich minimaal voor 3 jaar inzetten.

  Het bestuur vergadert ca 8 maal per jaar, daarnaast vraagt het bestuurswerk enkele uren per maand aan aanvullende werkzaamheden.

   Tijdens de Algemene Ledenvergadering (ALV) in december a.s. wil het bestuur een nieuw bestuurslid voordragen. Indien u interesse heeft in deze functie, verzoeken wij u dit voor 1 november a.s., voorzien van een motivatie, per email kenbaar te maken aan Ben Nagel via: vice-voorzitter@devbn.nl.

  lees meer
 • Vacature werkgroep Jong VBN

  vrijdag 23 juli 2021

  Gezocht: Enthousiast Werkgroep lid

  Bevind je je in de laatste fase van een HBO of WO opleiding Integrale Veiligheid of ben je recent gestart met werken in het veiligheidsdomein? Dan is Jong VBN op zoek naar jou!

  Jong VBN is op zoek naar een enthousiast werkgroep lid. Samen met de andere werkgroep leden ontwikkel je leuke, innovatieve events, creëer je verbinding tussen jonge en ervaren veiligheidsprofessionals en draag je bij aan de vereniging. Natuurlijk  is er vanuit de VBN budget om dit soort events te realiseren.  Jong VBN heeft dit jaar webinars Cybersecurity en Insider Threat georganiseerd en samen met Young ASIS een succesvolle Hackaton gehouden.

  Als werkgroep lid krijg je de mogelijkheden om je te ontwikkelen in je vakgebied, daarnaast leg je nieuwe contacten in je netwerk.  Jong VBN maakt gebruik van een eigen Linked-In groep (https://www.linkedin.com/company/jong-vbn) en Instagram account (@jong_vbn). Natuurlijk worden ook daar je bijdragen op prijs gesteld.

  Ben je geïnteresseerd of wil je meer weten? Neem dan contact op met Verity Newton op jongvbn@devbn.nl.

  lees meer
Bron: