De verenigingskalender

 • Neem deel aan de KPMG Fraud Show!

  26 oktober bent u in het nieuwe hoofdkantoor van KPMG in Amstelveen van harte welkom voor een bijzondere regiobijeenkomst. Topspecialisten op het gebied van fraudebestrijding gaan u laten ervaren dat er op dit gebied altijd nog wel gaten in uw beveiligingsbeleid zijn te vinden. Tachtig VBN-ers hebben zich al aangemeld en ook leden van ASIS Benelux zullen van de partij zijn.

 • Amsterdam Security

  Van 31 oktober tot en met 2 november vindt in RAI Amsterdam het evenement Amsterdam Security plaats. De opvolger van Safety & Security Amsterdam (SSA). Ook de Vereniging Beveiligingsprofessionals Nederland neemt deel. Leden en overige belangstellenden zijn van harte welkom op de stand voor een praatje, een hapje en een drankje.

 • Algemene Leden Vergadering (ALV)

  Het bestuur van de VBN nodigt alle leden uit voor de Algemene Leden Vergadering (ALV) op donderdag 23 november 2017.

 • Bijeenkomst Openbare orde en veiligheid in Eindhoven

  Gastheer Maud Vonken (Business Development Manager, Bosch Security Systems B.V.) en Harm van Dijk van VBN regio Rotterdam - Zuid Nederland nodigen alle VBN leden uit voor een bijeenkomst bij Bosch Security Systems te Eindhoven in combinatie met een rondleiding door het Philips Stadion. De titel voor deze middag is: Openbare orde en veiligheid in Eindhoven, waarover diverse sprekers vanuit de publieke en private sector een invulling aan zullen geven.

 • VBN Nieuwjaarsbijeenkomst 2018

  De besturen van de VBN en het ASIS Benelux Chapter nodigen alle leden uit voor de Nieuwjaarsbijeenkomst op donderdag 18 januari 2018. Wij zijn te gast bij Sony Video Security en worden ontvangen in het Natlab aan de Kastanjelaan 500 te 5616 LZ Eindhoven.

 • MSD Boxmeer

  Gastheer Albert Koenen (Security Manager - MSD Boxmeer) en Harm van Dijk van VBN regio Rotterdam - Zuid Nederland nodigen alle VBN leden uit voor een bijeenkomst bij MSD Boxmeer.

 • Koninklijke Marechaussee

  Gastheer Ronald Donia (Hoofd operatien brigade toezicht beveiliging burgerluchtvaart Schiphol - Koninklijke Marechaussee) en Harm van Dijk (VBN regio Rotterdam - Zuid Nederland) nodigen alle VBN leden uit voor een bijeenkomst in het Marechaussee museum te Buren.

 • ASIS Security Management Congres

  ASIS International Benelux Chapter nodigt de VBN-leden uit op haar eerstvolgend event:

 • Wat is echte kwaliteit in beveiliging?

  U denkt vast over uitstekende beveiliging te beschikken. Dat inbrekers en hackers geen enkele kans maken en dat niemand er met uw auto vandoor kan. Als u die illusie wilt behouden, moet u vooral niet deelnemen aan de VBN-regiobijeenkomst bij Kiwa NCP op donderdag 18 oktober.

 • Rechtbank Gelderland & De rechtspraak

  Op woensdag 31 oktober zijn we te gast bij Rechtbank Gelderland en de Rechtspraak te Arnhem. Ruim 160 rechters telt de rechtbank Gelderland. Samen met de ongeveer 600 medewerkers behandelen zij elk jaar zo’n 175.000 rechtszaken. Dat doen zij deskundig en snel, met oog voor de belangen van de individuele rechtzoekende.

 • Masterclass Mistgeneratoren

  Op 2 november organiseert Lasmo Beveiligingsapparatuur exlusief voor VBN leden een masterclass mistgeneratoren.

 • Amsterdam Security Conference

  Op donderdagmiddag 29 november (let op gewijzigde datum) vindt in de RAI de Amsterdam Security Conference plaats. Tijdens deze conferentie zal ook de nieuwe Securityprofessional van het jaar worden gekozen. Voorafgaande aan het congres zal in de ochtend de jaarlijkse ledenvergadering van de VBN worden georganiseerd. 

 • Congres National Denktank Integrale Beveiliging

  Op 6 februari 2019 vindt in het PR Center van ING Bank in Amsterdam voor de derder keer het tweejaarlijks seminar plaats van de Nationale Denktank Integrale Beveiliging. Deze organisatie bestaat uit de laatste drie VBN Securityprofessionals van het Jaar en zes andere experts, die gezamenlijk kennis ontwikkelen ter beantwoording van relevante maatschappelijke veiligheidsvraagstukken. Door ontsluiting van kennis en informatie over beveiliging en (maatschappelijke) beveiligingsvraagstukken wil de denktank mede zorgdragen voor een effectieve en efficiënte publiek-private samenwerking. Het programma volgt nader.