De verenigingskalender

 • Bijeenkomst Philips Healthcare

  Gastheer Jan Bekkers (Safety & Security Manager at Philips Benelux) en Harm van Dijk van VBN regio Rotterdam - Nederland Zuid nodigen alle VBN leden uit voor een bijeenkomst bij Philips Healthcare te Best. 

 • Gunnebo: Safes maken (en kraken)

   

 • Beveiliging in de toekomst

  Van de regiobijeenkomst 'Beveiliging in de Toekomst' op 14 september bij Automatic Signal, is nu ook het programma bekend. Er zijn al 45 aanmeldingen. Er is dus nog plaats, maar de limiet komt in zicht. Schrijf dus vandaag nog in, als dat nog niet gebeurd is!

 • Neem deel aan de KPMG Fraud Show!

  26 oktober bent u in het nieuwe hoofdkantoor van KPMG in Amstelveen van harte welkom voor een bijzondere regiobijeenkomst. Topspecialisten op het gebied van fraudebestrijding gaan u laten ervaren dat er op dit gebied altijd nog wel gaten in uw beveiligingsbeleid zijn te vinden. Tachtig VBN-ers hebben zich al aangemeld en ook leden van ASIS Benelux zullen van de partij zijn.

 • Amsterdam Security

  Van 31 oktober tot en met 2 november vindt in RAI Amsterdam het evenement Amsterdam Security plaats. De opvolger van Safety & Security Amsterdam (SSA). Ook de Vereniging Beveiligingsprofessionals Nederland neemt deel. Leden en overige belangstellenden zijn van harte welkom op de stand voor een praatje, een hapje en een drankje.

 • Algemene Leden Vergadering (ALV)

  Het bestuur van de VBN nodigt alle leden uit voor de Algemene Leden Vergadering (ALV) op donderdag 23 november 2017.

 • Bijeenkomst Openbare orde en veiligheid in Eindhoven

  Gastheer Maud Vonken (Business Development Manager, Bosch Security Systems B.V.) en Harm van Dijk van VBN regio Rotterdam - Zuid Nederland nodigen alle VBN leden uit voor een bijeenkomst bij Bosch Security Systems te Eindhoven in combinatie met een rondleiding door het Philips Stadion. De titel voor deze middag is: Openbare orde en veiligheid in Eindhoven, waarover diverse sprekers vanuit de publieke en private sector een invulling aan zullen geven.

 • VBN Nieuwjaarsbijeenkomst 2018

  De besturen van de VBN en het ASIS Benelux Chapter nodigen alle leden uit voor de Nieuwjaarsbijeenkomst op donderdag 18 januari 2018. Wij zijn te gast bij Sony Video Security en worden ontvangen in het Natlab aan de Kastanjelaan 500 te 5616 LZ Eindhoven.