De verenigingskalender

 • VBN Nieuwjaarsbijeenkomst 2018

  De besturen van de VBN en het ASIS Benelux Chapter nodigen alle leden uit voor de Nieuwjaarsbijeenkomst op donderdag 18 januari 2018. Wij zijn te gast bij Sony Video Security en worden ontvangen in het Natlab aan de Kastanjelaan 500 te 5616 LZ Eindhoven.

 • MSD Boxmeer

  Gastheer Albert Koenen (Security Manager - MSD Boxmeer) en Harm van Dijk van VBN regio Rotterdam - Zuid Nederland nodigen alle VBN leden uit voor een bijeenkomst bij MSD Boxmeer.

 • Koninklijke Marechaussee

  Gastheer Ronald Donia (Hoofd operatien brigade toezicht beveiliging burgerluchtvaart Schiphol - Koninklijke Marechaussee) en Harm van Dijk (VBN regio Rotterdam - Zuid Nederland) nodigen alle VBN leden uit voor een bijeenkomst in het Marechaussee museum te Buren.

 • ASIS Security Management Congres

  ASIS International Benelux Chapter nodigt de VBN-leden uit op haar eerstvolgend event:

 • Wat is echte kwaliteit in beveiliging?

  U denkt vast over uitstekende beveiliging te beschikken. Dat inbrekers en hackers geen enkele kans maken en dat niemand er met uw auto vandoor kan. Als u die illusie wilt behouden, moet u vooral niet deelnemen aan de VBN-regiobijeenkomst bij Kiwa NCP op donderdag 18 oktober.

 • Rechtbank Gelderland & De rechtspraak

  Op woensdag 31 oktober zijn we te gast bij Rechtbank Gelderland en de Rechtspraak te Arnhem. Ruim 160 rechters telt de rechtbank Gelderland. Samen met de ongeveer 600 medewerkers behandelen zij elk jaar zo’n 175.000 rechtszaken. Dat doen zij deskundig en snel, met oog voor de belangen van de individuele rechtzoekende.

 • Masterclass Mistgeneratoren

  Op 2 november organiseert Lasmo Beveiligingsapparatuur exlusief voor VBN leden een masterclass mistgeneratoren.

 • Amsterdam Security Conference

  Op donderdagmiddag 29 november (let op gewijzigde datum) vindt in de RAI de Amsterdam Security Conference plaats. Tijdens deze conferentie zal ook de nieuwe Securityprofessional van het jaar worden gekozen. Voorafgaande aan het congres zal in de ochtend de jaarlijkse ledenvergadering van de VBN worden georganiseerd. 

 • Aanmelden VBN ALV op 29 november 2018

  Het bestuur van de VBN nodigt alle leden uit voor de Algemene Leden Vergadering (ALV) op donderdag 29 november 2018.

 • End of Year ASIS International Benelux Chapter/BCI Event

 • Kick Off 2019

  Inschrijving vooraf is vereist, dat kan via deze link.

 • Themamiddag Nationale Denktank Integrale Beveiliging

  Op 6 februari 2019 vindt in het PR Center van ING Bank in Amsterdam voor de derde keer het tweejaarlijks seminar plaats van de Nationale Denktank Integrale Beveiliging. Deze organisatie bestaat uit de laatste drie VBN Security Professionals van het Jaar en zes andere experts, die gezamenlijk kennis ontwikkelen ter beantwoording van relevante maatschappelijke veiligheidsvraagstukken. Door ontsluiting van kennis en informatie over beveiliging en (maatschappelijke) beveiligingsvraagstukken wil de denktank mede zorgdragen voor een effectieve en efficiënte publiek-private samenwerking.