De verenigingskalender

 • Regiobijeenkomst VBN Noord-Oost bij Remtech

  Graag nodigen wij u uit voor de regiobijeenkomst bij Remtech in Zelhelm. Martin Arendse en Bas van Asten zijn onze gastheren in de Achterhoek. Remtech was bij Security Summit aanwezig als innovatiepartner. Tijdens deze regiobijeenkomst gaan zij dieper op de materie in. 

 • Firesafety & Security Beurs 2022

   

 • Digital Security of the Netherlands congres

 • Beveiliging van de beveiliging

  Om organisaties te beveiligen wordt steeds vaker gebruik gemaakt van slimme, geavanceerde technologie. Denk aan intelligente camera’s, smartcards en apps. Ook wordt het beheer van de installaties steeds vaker op afstand gedaan. Maar hoe veilig is dit? Die vraag komt aan de orde tijdens het eerste VBN-webinar in een lange reeks. Het vindt plaats op 13 mei.

 • ASIS & VBN seminar hybride dreigingen

  Het ASIS Benelux Chapter en de Vereniging Beveiligingsprofessionals Nederland organiseren op donderdag 23 juni een gezamenlijk seminar in het Officierspaviljoen van legerplaats ’t Harde, Eperweg 149 in ’t Harde. Het thema is hybride dreigingen vanuit zowel het fysieke als het digitale domein. Hoe verhouden die zich tot elkaar, wat zijn de paralellen en waar zitten essentiële verschillen? De bijeenkomst start met een bezoek aan het Inlichtingenmuseum, waar de lunch zal plaatsvinden en wordt afgesloten met een netwerkborrel.

 • Regiobijeenkomst Vitesse - Gelredome 29 juni

  Vitesse (Leo Vellekoop - manager wedstrijdorganisatie en veiligheidszaken | manager matchorganisation and Safety & Security) en Johan van Gemert (VBN regio Zuid) nodigen alle VBN leden uit voor een regiobijeenkomst in het GelreDome te Arnhem in combinatie met een aantal presentaties en een rondleiding door GelreDome. Thema van deze bijeenkomst zal zijn; Beveiliging van voetbal en evenementen.

 • NDIB-congres en verkiezing Securityprofessional van het Jaar

  Op 22 september vindt in het Centrum voor Veiligheid en Digitalisering het congres plaats van de Nationale Denktank Integrale Beveiliging, een spin-off van de VBN. Het evenement wordt afgesloten met de verkiezing van de nieuwe Securityprofessional van het Jaar.

 • Regiobijeenkomst ABDO bij Defenture

  Mede namens Henk van der Scheer (CEO bij Defenture) nodig ik jullie graag uit voor een regiobijeenkomst bij Defenture in Tiel op donderdag 6 oktober a.s..

  Het thema van deze bijeenkomst is ABDO (Algemene Beveiligingseisen Defensieopdrachten). Dit zijn de voorschriften waaraan een bedrijf dient te voldoen op het moment dat men voor met Defensie gerelateerde opdrachten in aanmerking wil komen.

 • Regiobijeenkomst Counterdrones bij Robin Radars

  Op donderdagmiddag 27 oktober 2022 zijn we te gast bij Robin Radars. Het onderwerp is Counterdrones. Bob Moll en collega's gaan ons meenemen in de mogelijkheden om drones te detecteren en de counteracties om drones te stoppen.

 • Inzet van autonome observatiedrones

  Nieuwe regelgeving biedt meer ruimte aan de inzet van drones in Nederland. Wel gelden bepaalde opleidingseisen en is een piloot nodig voor de besturing. Dat beperkt de inzetmogelijkheden. Het wordt echter ook mogelijk om autonome drones in te zetten. Die kunnen door elke centralist vanuit een meldkamer worden gecontroleerd, het is eigenlijk een vliegende camera. Daarover gaat de bijeenkomst bij Bavak op 10 november.

 • ALV & Nieuwjaarsreceptie met ASIS

  Op dinsdag 17 januari zullen we (als de voortekenen zo gunstig blijven) voor het eerst in 3 jaar weer een fysieke ALV gaan organiseren. Deze zal plaatsvinden in het prachtige gebouw van de Noordkade in Veghel. Naast een spreker en een beknopte presentatie over de heritage van de Noordkade gaan we ook traditioneel op het nieuwe jaar toasten met onze vakbroeders van ASIS.

 • Regiobijeenkomst NAM Ondergrondse gasopslag NORG

  Op donderdagmiddag 23 maart 2023 zijn wij te gast bij de ondergrondse gasopslag USG Norg van de NAM.