De verenigingskalender

 • Beveiliging in de toekomst

  Van de regiobijeenkomst 'Beveiliging in de Toekomst' op 14 september bij Automatic Signal, is nu ook het programma bekend. Er zijn al 45 aanmeldingen. Er is dus nog plaats, maar de limiet komt in zicht. Schrijf dus vandaag nog in, als dat nog niet gebeurd is!

 • Neem deel aan de KPMG Fraud Show!

  26 oktober bent u in het nieuwe hoofdkantoor van KPMG in Amstelveen van harte welkom voor een bijzondere regiobijeenkomst. Topspecialisten op het gebied van fraudebestrijding gaan u laten ervaren dat er op dit gebied altijd nog wel gaten in uw beveiligingsbeleid zijn te vinden. Tachtig VBN-ers hebben zich al aangemeld en ook leden van ASIS Benelux zullen van de partij zijn.

 • Amsterdam Security

  Van 31 oktober tot en met 2 november vindt in RAI Amsterdam het evenement Amsterdam Security plaats. De opvolger van Safety & Security Amsterdam (SSA). Ook de Vereniging Beveiligingsprofessionals Nederland neemt deel. Leden en overige belangstellenden zijn van harte welkom op de stand voor een praatje, een hapje en een drankje.

 • Algemene Leden Vergadering (ALV)

  Het bestuur van de VBN nodigt alle leden uit voor de Algemene Leden Vergadering (ALV) op donderdag 23 november 2017.

 • Bijeenkomst Openbare orde en veiligheid in Eindhoven

  Gastheer Maud Vonken (Business Development Manager, Bosch Security Systems B.V.) en Harm van Dijk van VBN regio Rotterdam - Zuid Nederland nodigen alle VBN leden uit voor een bijeenkomst bij Bosch Security Systems te Eindhoven in combinatie met een rondleiding door het Philips Stadion. De titel voor deze middag is: Openbare orde en veiligheid in Eindhoven, waarover diverse sprekers vanuit de publieke en private sector een invulling aan zullen geven.

 • VBN Nieuwjaarsbijeenkomst 2018

  De besturen van de VBN en het ASIS Benelux Chapter nodigen alle leden uit voor de Nieuwjaarsbijeenkomst op donderdag 18 januari 2018. Wij zijn te gast bij Sony Video Security en worden ontvangen in het Natlab aan de Kastanjelaan 500 te 5616 LZ Eindhoven.

 • MSD Boxmeer

  Gastheer Albert Koenen (Security Manager - MSD Boxmeer) en Harm van Dijk van VBN regio Rotterdam - Zuid Nederland nodigen alle VBN leden uit voor een bijeenkomst bij MSD Boxmeer.

 • Koninklijke Marechaussee

  Gastheer Ronald Donia (Hoofd operatien brigade toezicht beveiliging burgerluchtvaart Schiphol - Koninklijke Marechaussee) en Harm van Dijk (VBN regio Rotterdam - Zuid Nederland) nodigen alle VBN leden uit voor een bijeenkomst in het Marechaussee museum te Buren.

 • ASIS Security Management Congres

  ASIS International Benelux Chapter nodigt de VBN-leden uit op haar eerstvolgend event:

 • Save the date: Rechtbank Gelderland & De rechtspraak

  Op woensdag 31 oktober gaan we een regiobijeenkomst organiseren bij de Rechtspraak te Arnhem. I.v.m. met de drukte bij de rechtbank start de bijeekomst om 14:30 uur, rond 17:00 uur is het diner en daarna is de rondleiding door het gebouw. De afsluiting is rond 20:00 uur.

 • Masterclass Mistgeneratoren

  Op 2 november organiseert Lasmo Beveiligingsapparatuur exlusief voor VBN leden een masterclass mistgeneratoren.

 • Amsterdam Security Conference

  Op donderdagmiddag 29 november (let op gewijzigde datum) vindt in de RAI de Amsterdam Security Conference plaats. Tijdens deze conferentie zal ook de nieuwe Securityprofessional van het jaar worden gekozen. Voorafgaande aan het congres zal in de ochtend de jaarlijkse ledenvergadering van de VBN worden georganiseerd.