De verenigingskalender

 • ALV & Nieuwjaarsreceptie met ASIS

  Op dinsdag 17 januari zullen we (als de voortekenen zo gunstig blijven) voor het eerst in 3 jaar weer een fysieke ALV gaan organiseren. Deze zal plaatsvinden in het prachtige gebouw van de Noordkade in Veghel. Naast een spreker en een beknopte presentatie over de heritage van de Noordkade gaan we ook traditioneel op het nieuwe jaar toasten met onze vakbroeders van ASIS.

 • Regiobijeenkomst NAM Ondergrondse gasopslag NORG

  Op donderdagmiddag 13 april 2023 zijn wij te gast bij de ondergrondse gasopslag USG Norg van de NAM.

 • Regiobijeenkomst Control Rooms bij Inter

  Mede namens INTER nodig ik jullie hierbij graag uit voor een VBN-regiobijeenkomst op 8 juni a.s. in het Experience Center INTER-X van INTER in Duiven. Het thema van deze bijeenkomst is: van meldkamer tot control room, efficiency in control.

 • Regiobijeenkomst bij NIMO Eindhoven

  Mede namens Alex Hermans van NIMO Security nodig ik jullie graag uit voor een regiobijeenkomst op 21 september a.s. in de omgeving Eindhoven. Het dagthema is "waar security drones daadwerkelijk waarde toevoegen" en het belooft weer een interessante en interactieve bijeenkomst te worden.

 • Regiobijeenkomst Koninklijke Boon Edam

  Mede Namens Pieter Rol en Ben Buijs nodig ik de VBN-leden hierbij uit voor een regiobijeenkomst bij Koninklijke Boon Edam op woensdag 7 februari 2024. Het belooft weer een interessante middag te worden met o.a. een bezoek aan het compleet nieuwe experience center en een factory tour! Het programma is op dit moment nog niet bekend, maar volgt zo snel mogelijk.

 • Security Summit 2024