Verslag Regiobijeenkomst Boon Edam

Johan van Gemert09 februari 2024

Op woensdag 7 februari 2024 was de VBN te gast bij Koninklijke Boon Edam voor een boeiende regiobijeenkomst over hoogwaardige draaideuren, speedlanes en beveiligde toegangspoorten, met als thema:  “Welkom heten en Veiligheid bieden”.

Verschillende sprekers hebben ons meegenomen in de wereld van draaideuren en toegangspoorten.

Frank van der Linden MSec gaf vanuit zelf rol bij de Nationale Denktank Integrale Beveiliging (NDIB) een doorkijk in de wereld van complotdenkers en heeft, vanuit verschillende perspectieven, inzichten geboden over mogelijke invloeden, effecten en risico’s hiervan.

Pieter Rol van Boon Edam deelde inzichten over het ontstaan en toekomst van Boon Edam en nam ons mee in de ontwikkelingen in de afgelopen 150 jaar op het gebied van “high end toegangstechniek”.

Dick van 't Riet van Dadvies heeft ons meegenomen door het RAMS-proces (Reliability, Availability, Maintainability and Safety) in relatie tot toegangstechnieken en ontwikkelingen anno nu.

Automatische draaideuren en beveiligde toegangspoorten dragen niet alleen bij aan de veiligheid van gebouwen en mensen, maar creëren eveneens een welkom gevoel van gastvrijheid!

Dank aan Boon Edam voor de gastvrijheid en de goede catering.