Nieuwe regiovoorzitter Zuid Nederland gevonden

Bestuur03 maart 2020

Harm van Dijk heeft onlangs aangegegeven aan het einde van 2020 te gaan stoppen als Regiovoorzitter Zuid Nederland. Na diverse gesprekken heeft het bestuur besloten om Johan van Gemert als opvolger van Harm te benoemen. Johan zal de functie per 1 januari 2021 formeel overnemen, tot die tijd trekken de heren samen op voor een naadloze overdracht.

We zijn blij dat we zo snel een opvolger hebben gevonden, onder de foto stelt Johan zicht kort voor.

k ben Johan van Gemert, 48 jaar geleden geboren in Arnhem, getrouwd met Paula en ik heb twee zonen, Ruben en Ezra.

Sinds 2002 ben ik werkzaam in de safety- en securitybranche en vanaf 2011 lid van de VBN, waarbij ik door de jaren heen actief ben geweest in diverse werkgroepen, waaronder die van de organisatie van de VBN Security Summit 2018 en 2020.

In het dagelijks leven werk ik, met een tussenpauze van 4 jaar, alweer 15 jaar bij Bosch Energy and Building Solutions, momenteel in de functie van Service Delivery Manager. In het verleden was ik namens Bosch 5 jaar actief op Chemelot, waar ik samen met Harm van Dijk in 2016 met veel plezier een themadag heb mogen helpen organiseren. Ik ben er dan ook trots op dat ik Harm mag opvolgen als regiovoorzitter Zuid Nederland, zodat ik straks samen met onze leden nog veel meer interessante events kan organiseren.

Ik heb er zin in  en kijk er naar uit om jullie op een van deze events te ontmoeten.