VBN op Amsterdam Security

Hélène Minderman05 november 2017

Een bezoek aan de Safety & Security Amsterdam was altijd voor mij “vaste prik”. In 2015 mocht ik deel uitmaken van de jury en dit jaar was ik zelfs juryvoorzitter van de Security Innovation Awards. Een unieke combinatie met mijn rol van VBN Security Professional. Dit jaar stond ik voor de eerste keer op de stand van onze vereniging. Een bijzondere ervaring en ik heb veel plezierige en inspirerende gesprekken gevoerd met vakgenoten.

Het was een prachtige kans om op laagdrempelige wijze kennis te maken met voor mij nog onbekende leden. Het viel mij op dat ik veel oude bekenden tegenkwam, die niet altijd bekend waren met de VBN. Uiteraard uitleg gegeven waar VBN voor staat en de meerwaarde van het lidmaatschap. Een aantal van dergelijke gesprekken heb ik zelfs kunnen “verzilveren”. Het is duidelijk zichtbaar dat de leden van VBN zich goed thuis voelen bij de vereniging en graag de stand bezoeken.

Ik heb de twee dagen op de stand als zeer bijzonder ervaren en het heeft mij veel positieve energie gegeven. De VBN is een vereniging waar we met zijn allen trots op mogen zijn!

Een kort videoverslag van dit evenement vind u hier.