Videoverslag Nieuwjaarsbijeenkomst staat online.

14 februari 2017

Tijdens een gezamenlijke nieuwjaarsbijeenkomst van ASIS en VBN hebben beide vakverenigingen met elkaar het nieuwe jaar ingeluid. Dit heeft plaatsgevonden op 11 januari j.l. in het auditorium van Rabobank in Utrecht.  

De aanwezigen werden welkom geheten door John Verkuijlen, manager C&I van de Rabobank en gastheer van deze bijeenkomst. In zijn korte welkomstwoord stond hij stil bij de noodzaak tot publiek-private samenwerking door bruggen te bouwen en te gaan om-denken.

Vervolgens spraken  de voorzitters van ASIS: Paul Robrechts en VBN: Pieter-Christiaan van Oranje-Nassau een korte nieuwjaarsboodschap.  De aanwezigen werden daarna geinformeerd over identiteitsfraude door Maria Genova en Security Intelligence door Dick Oeij.

Natuurlijk was er na afloop gelegenheid tot netwerken en het nabespreken van de presentaties onder het genot van een hapje en een drankje.

VBN leden kunnen na het inloggen op de VBN site het videoverslag zien op het ledengedeelte. Niet-VBN leden kunnen het verslag ook terugvinden op Youtube:

https://www.youtube.com/watch?v=gf1TZijR31o