Fotoverslagen

Gemaakt op: 18 februari 2016

Secured Documents en Van Domburg

Op donderdag 18 februari was de VBN regio Zuid te gast bij SecuredDocuments. Dit is een verkoopmaatschappij die als innovatieve dienstverlener wordt ingezet bij de productie van beveiligd waardedrukwerk, bij de verwerking van vertrouwelijke informatie, bij bewustwordingsprogramma’s omtrent informatiebeveiliging en bij consultancytrajecten omtrent imagomanagement. Ook werd een bezoek gebracht aan Van Domburg Partners, dat gespecialiseerd is in de levering van hoogwaardige, professionele displays, voor onder andere meldkamers.

Oud inlichtingenman Ruud van Nes gaf een presentatie over identiteitsfraude en weerbaarheid van social media. Hij vertelde onder andere hoe hij zich met een Europese identiteitskaart op veel gevoelige plaatsen kon legitimeren, terwijl een dergelijk identiteitsbewijs niet eens bestaat. Dezelfde truc lukte met een paspoort van een niet bestaand land.
In het tweede deel van de bijeenkomst werd de veranderende communicatiemaatschappij centraal gesteld. Mark Sluis vertelde over de kansen, bedreigingen en technische mogelijkheden ten aanzien van communicatie-apparatuur.

De interessante en goed bezochte bijeenkomst werd afgesloten met een sfeervol diner bij een Japans restaurant in Ridderkerk.