Inschrijvingen NDIB

Op 22 september vindt in het Centrum voor Veiligheid en Digitalisering het congres plaats van de Nationale Denktank Integrale Beveiliging, een spin-off van de VBN. Het evenement wordt afgesloten met de verkiezing van de nieuwe Securityprofessional van het Jaar.

Het CVD is een unieke samenwerking van de kennisinstellingen Saxion, Politieacademie, Universiteit Twente, gemeente Apeldoorn en andere partners.Op de gloednieuwe locatie aan de Wapenrustlaan is ruimte voor een ‘leven lang ontwikkelen’. Onderwijs, onderzoek, netwerk-bijeenkomsten en lezingen rondom het thema digitale veiligheid staan bij het CVD centraal. Of het op 22 september ook over digitale veiligheid gaat, blijft nog even geheim. De huidige Securityprofessional van het Jaar, Armand van Bercheycke, is samen met de overige Denktank-leden nog druk bezig om het programma rond te krijgen. 

Tijdens het congres wordt dus ook de nieuwe Securityprofessional van het Jaar bekend gemaakt. Deze wordt gekozen door de leden van de VBN, die ook kandidaten voor deze rol kunnen nomineren. Inschrijven kan door het invullen van onderstaande velden:

Velden met een * zijn verplicht.

Contactgegevens


Bevestiging geen robot

Op dit formulier is een beveiliging actief. Los de som op om verder te gaan, en gebruik cijfers in het antwoord.