Regiobijeenkomst Zuid, Gelredome-Vitesse Arnhem - 12 maart 2020

Locatie: 
Datum:  12 maart
Regiobijeenkomst Zuid, Gelredome-Vitesse Arnhem - 12 maart 2020

Vitesse (Leo van der Vliet - manager wedstrijdorganisatie en veiligheidszaken | manager matchorganisation and Safety & Securit) en VBN regio Zuid nodigen alle VBN leden uit voor een regiobijeenkomst bij Vitesse te Arnhem.

Het multifunctionele stadion, GelreDome, is de thuisbasis van Vitesse. Tevens vinden er in het grootste theater van Nederland vele concerten en bedrijfsevenementen plaats. Uniek in dit stadion is het verplaatsbare veld. Ruim een miljoen mensen passeren ieder jaar de poorten van GelreDome. Het evenementencomplex is jaarlijks thuisbasis voor meer dan zestig grootschalige evenementen. Daarnaast worden ook veel vergaderingen en congressen in GelreDome georganiseerd. 

De maximale capaciteit van het complex is 34.000 personen. Hierbij staat het podium aan de noordzijde van GelreDome en worden de Oost-, West, en Zuid tribune met de veldvloer gebruikt. Dit is de meest voorkomende opstelling. Met een zogenaamde 'In the round' setting, waarbij het podium midden op de veldvloer staat, is de capaciteit 41.000 bezoekers. Bij de opening op 25 maart 1998 is het Arnhemse GelreDome wereldwijd de eerste multifunctionele evenementenaccommodatie die over een uitschuifbaar voetbalveld beschikt. Deze flexibiliteit maakt GelreDome tot het grootste theater van Nederland. In vijf uur tijd verandert het complex van gedaante. Bijvoorbeeld van een voetbalstadion in een poptempel of van een tennisarena in een beursgebouw. Bijzonder is dat GelreDome geheel verwarmd is, waardoor het er voor zowel gebruikers als bezoekers comfortabel verblijven is.

Het programma wordt zo snel mogelijk via de VBN site bekend gemaakt, waarbij het centrale thema Evenementenbeveiliging zal zijn.

De bijeenkomst begint om 13.30 uur en duurt tot 20.00 uur.

Adres: GelreDome, Batavierenweg 25, 6841 HN Arnhem

INSCHRIJVEN IS MOGELIJK VIA DE VBN SITE OF VBN APP

Met vriendelijke groeten

Namens VBN Regio Zuid

Harm van Dijk