Regiobijeenkomst Zuid De Kunsthal, woensdag 30 oktober 2019

Locatie:  De Kunsthal Rotterdam
Datum:  30 oktober
Regiobijeenkomst Zuid De Kunsthal, woensdag 30 oktober 2019

De Kunsthal (Raimond Pronk - Hoofd Veiligheidszaken) en VBN regio Zuid nodigen alle VBN leden uit voor een bijeenkomst bij De Kunsthal te Rotterdam.

De Kunsthal Rotterdam is een van de iconen van de moderne architectuur en wordt jaarlijks bezocht door vele architectuurliefhebbers uit de hele wereld.

De Kunsthal is in 1988-1989 ontworpen door de wereldberoemde architect Rem Koolhaas samen met projectarchitect Fuminori Hoshino van het Rotterdamse architectenbureau OMA (Office for Metropolitan Architecture). De architectuur trekt direct grote internationale aandacht door onder meer het vernieuwende materiaalgebruik, de situering van de ingang en de steile hellingbanen. Op 1 november 1992 is de Kunsthal officieel geopend. Het stoere gebouw biedt zeven verschillende tentoonstellingshallen, een karakteristiek Auditorium en een sfeervol Kunsthalcafé.

Tijdens deze middag zullen diverse sprekers presentaties geven t.a.v. de beveiligingsmaatregelen in verschillende musea. Tevens wordt natuurlijk een rondleiding verzorgd door de tentoonsteling van De Kunsthal en zal de dag (zoals gebruikelijk) worden afgesloten met een borrel en een hapje.

De bijeenkomst begint om 13.00 uur en duurt tot 20.00 uur.

Adres: Museumpark, Westzeedijk 341, 3015 AA Rotterdam

INSCHRIJVEN IS MOGELIJK VIA DE VBN SITE OF VBN APP

Met vriendelijke groeten

Namens VBN Regio Zuid

Harm van Dijk