Wat is echte kwaliteit in beveiliging?

Locatie:  Kiwa NCP
Datum:  18 oktober
Wat is echte kwaliteit in beveiliging?

U denkt vast over uitstekende beveiliging te beschikken. Dat inbrekers en hackers geen enkele kans maken en dat niemand er met uw auto vandoor kan. Als u die illusie wilt behouden, moet u vooral niet deelnemen aan de VBN-regiobijeenkomst bij Kiwa NCP op donderdag 18 oktober.

Het belooft weer een boeiend, informatief en natuurlijk ook leuk en uitdagend programma te worden. Op weinig plaatsen in Nederland is zoveel kennis over beveiligingstechniek geconcentreerd als bij certificeringsinstelling Kiwa NCP. Hier wordt de nieuwste technologie uitgebreid aan de tand gevoeld, voordat het met een vertrouwd keurmerk in de handel mag worden gebracht. Ook worden van hieruit particuliere alarmcentrales en binnenkort ook videotoezichtcentrales beoordeeld, alvorens zij over uw eigendommen mogen waken. Beveiligingsbedrijven worden uitvoerig gecontroleerd op basis van strenge normen en ook hun projecten kunnen door Kiwa NCP op kwaliteit worden beoordeeld en gecertificeerd.

Hoe dat zoal in zijn werk gaat wordt op sprankelende en pragmatische wijze uitgelegd, tijdens deze middag die u als deelnemer waardevolle kennis voor uw dagelijkse praktijk gaat opleveren. Het wordt ook een heel leuke middag, die informeel wordt afgesloten met een diner in het oude Zaltbommel, dat gerust tot een van de mooiste steden van Nederland gerekend mag worden.

Hoe ziet de dag eruit?

12.30u ontvangst
13.15u aanvang met welkomstwoord en verenigingsnieuws
13.30u de werkzaamheden en werkwijze van Kiwa NCP, door Mischa van der Geld
14.15u bouwkundige beveiliging voor kritische objecten zoals publieke-, particuliere bedrijfalarmcentrales én videotoezichtcentrales, door Koen van der Aa
15.00u certificering van geïntegreerde elektronische beveiliging volgens certificatieschema K21035, door Peter Voshol
15.45u pauze
16.15u het belang van informatiebeveiliging inzake de Algemene verordening Gegevensbescherming, door André Nederlof
17.00u zo makkelijk wordt uw heilige koe gestolen, door Henk van Vliet
17.45u afsluiting
18.00u diner