Regiobijeenkomst Koninklijke Boon Edam

Locatie: 
Datum:  07 februari
Regiobijeenkomst Koninklijke Boon Edam

Mede Namens Pieter Rol en Ben Buijs nodig ik de VBN-leden hierbij uit voor een regiobijeenkomst bij Koninklijke Boon Edam op woensdag 7 februari 2024. Het belooft weer een interessante middag te worden met o.a. een bezoek aan het compleet nieuwe experience center en een factory tour! Het programma is op dit moment nog niet bekend, maar volgt zo snel mogelijk.

Koninklijke Boon Edam is een trots, derde generatie Nederlands familiebedrijf dat er alles aan doet om mensen zich welkom en veilig te laten voelen met behulp van technisch hoogstaande toegangsoplossingen.

Met het hoofdkantoor in Nederland en een wereldwijde aanwezigheid is Koninklijke Boon Edam een toonaangevende producent van premium draaideuren, high security beveiligingsdeuren en toegangssluizen en beveiligingspoortjes. Boon Edam bestaat 150 jaar in 2023 en heeft een ongeëvenaarde expertise in het veilig beheersen van passantenstromen in kantoren, zorginstellingen, luchthavens, hotels en andere denkbare publieke en private ruimtes.

Het bedrijf biedt werk aan ruim 1.300 mensen wereldwijd en heeft 3 productiefaciliteiten in Nederland, de V.S. en Beijing. Daarnaast dochters en distributeurs die in elke uithoek van de wereld te vinden zijn.

Tijdens deze bijeenkomst kunt u persoonlijk in de wereld van geavanceerde toegangsoplossingen stappen bij Boon Edam. U kunt van dichtbij zien hoe vakmanschap, technologische innovatie en duurzaamheid de hoekstenen vormen van hun bedrijfsfilosofie. Tijdens een rondleiding op het splinternieuwe hoofdkantoor krijgt u inzicht in het zorgvuldige productieproces, waar elk product de hoogste normen van kwaliteit en betrouwbaarheid weerspiegelt. In het experience center ziet u alles over de geschiedenis van Boon Edam, de producten en wat hen drijft om de beste te zijn!

Kortom, schrijf je snel in, want het aantal beschikbare plaatsen is beperkt.

Graag tot 7 februari!

Johan van Gemert RSE
Regiovoorzitter Regio Zuid