Security Summit 2024

Locatie:  Den Bosch
Datum:  21 maart
Security Summit 2024

 

Met veel trots organiseert de VBN alweer de derde editie van de VBN Security Summit. Dit keer op 21 maart 2024 in Den Bosch. Na het overweldigende succes van de vorige editie, waar meer dan 200 bezoekers aanwezig waren, zijn we verheugd om dit jaar nog meer experts uit de branche te verwelkomen.  

De VBN Security Summit is hét platform waar vakbekwame security professionals samenkomen om kennis te vergaren, te netwerken en bij te dragen aan de voortdurende groei van de sector. Dit congres, gebaseerd op drie pijlers - verbinden, transformatie en leiderschap – gekoppeld aan interessante sprekers belooft een unieke ervaring te bieden die u niet mag missen. 

Verbinden: Dit congres is ontworpen om de banden tussen professionals in de security branche te versterken. Of u nu een doorgewinterde expert, een beginnende professional bent, werkzaam voor de overheid of het bedrijfsleven, dit is de ideale gelegenheid om te netwerken met gelijkgestemde individuen, nieuwe connecties te leggen en waardevolle relaties op te bouwen. VBN Security Summit biedt u volop kansen om te verbinden met mensen die uw passie delen. Hierbij zijn studenten uiteraard ook van harte welkom. 

Transformatie: In een wereld waarin de beveiligingsuitdagingen voortdurend evolueren, is het van cruciaal belang om bij te blijven met de nieuwste trends en technologieën. Tijdens dit congres zullen vooraanstaande sprekers en experts inspirerende presentaties geven over de nieuwste ontwikkelingen in de security branche. Of het nu gaat om cybersecurity, fysieke beveiliging, risicobeheer of gegevensbescherming, u zult waardevolle inzichten verwerven die u helpen om uw organisatie voorop te laten lopen in een snel veranderende wereld. 

Leiderschap: Als security professional speelt u een cruciale rol in het waarborgen van de veiligheid en het beschermen van waardevolle informatie. De VBN Security Summit biedt u de gelegenheid om uw leiderschapsvaardigheden verder te ontwikkelen en te versterken.  

Naast deze drie pijlers kunt u tijdens het congres ook deelnemen aan boeiende breakout-sessies, waarbij u kunt kiezen uit een breed scala aan onderwerpen die relevant zijn voor uw specifieke interessegebieden.  

Bovendien biedt de VBN Security Summit een unieke gelegenheid om in contact te komen met toonaangevende leveranciers uit de security industrie.  

“Een niet te missen congres voor de vakbekwame security professional.
Kennis ontvangen, netwerken en bijdragen…” Pieter-Christiaan van Oranje-Nassau, voorzitter VBN 

Komt u ook? Zet het alvast in de agenda