Regiobijeenkomst bij NIMO Eindhoven

Locatie:  Eindhoven
Datum:  21 september
Regiobijeenkomst bij NIMO Eindhoven

Mede namens Alex Hermans van NIMO Security nodig ik jullie graag uit voor een regiobijeenkomst op 21 september a.s. in de omgeving Eindhoven. Het dagthema is "waar security drones daadwerkelijk waarde toevoegen" en het belooft weer een interessante en interactieve bijeenkomst te worden.

Nimo Drone Security heeft de unieke Spider Control beveiligingsoplossing ontwikkeld. Door monitoring van de perimeter en vitale assets door een heimelijk mobiel sensorweb of bestaande sensoriek te integreren samen met de mobiele security drone is deze bij een melding binnen 60 seconden automatisch ter plaatse voor een verificatie. De meldingen en de beelden kunnen zichtbaar gemaakt worden in een eigen IOT-oplossing inclusief app of in een (meldkamer)platform. Door de sensoren en de drone-box middels een eigen accuvoorziening onafhankelijk en mobiel te maken kan Spidercontrol binnen 8 uur operationeel worden gemaakt inclusief vluchtplannen. 

Het programma volgt nog, maar deze zal zeer interactief zijn met o.a. sprekers vanuit diverse invalshoeken en live demo's. De bijeenkomst wordt zoals gebruikelijk afgesloten met een diner.

Inschrijven kan via de VBN-app of website, graag tot 21 september!

Met vriendelijke groeten,

Johan van Gemert
VBN Regiovoorzitter Zuid