Regiobijeenkomst ABDO bij Defenture

Locatie:  Defenture in Tiel
Datum:  06 oktober
Regiobijeenkomst ABDO bij Defenture

Mede namens Henk van der Scheer (CEO bij Defenture) nodig ik jullie graag uit voor een regiobijeenkomst bij Defenture in Tiel op donderdag 6 oktober a.s..

Het thema van deze bijeenkomst is ABDO (Algemene Beveiligingseisen Defensieopdrachten). Dit zijn de voorschriften waaraan een bedrijf dient te voldoen op het moment dat men voor met Defensie gerelateerde opdrachten in aanmerking wil komen.

Defenture is opgericht In 2013 door de bekende motorcrosser & rallyrijder Gerard Rond. Passie, vakmanschap, flexibiliteit en gedrevenheid is het fundament waarop het bedrijf is gebouwd. Defenture ontwerpt, ontwikkelt, produceert en onderhoudt unieke licht-tactische voertuigen. Deze voertuigen bieden veiligheid en mobiliteit aan militaire, wetshandhavings- en gespecialiseerde eenheden, die veeleisende missies uitvoeren in uitdagende omgevingen over de hele wereld.

Het programma is nog volop in ontwikkeling en volgt later.

Dit belooft weer een interessante bijeenkomst te worden met, naast een inkijk in de Defenture organisatie (en natuurlijk de voertuigen!), ook een aantal inspirerende sprekers.

Schrijf je in via de website of de VBN-app.

Graag tot 6 oktober!

Johan van Gemert
VBN Regiovoorzitter Zuid