VBN Security Summit verplaatst

Jules van Rijsewijk15 juli 2020

De laatste maanden is er door het coronavirus veel onzekerheid geweest over de mogelijkheid om de VBN Security Summit op 10 september door te laten gaan.

Als het volgens de RIVM voorschriften kan en mag, willen we als VBN dan wel in september een netwerkevenement organiseren voor onze leden? Met 1,5 meter afstand of mondkapjes is het lastig netwerken. Daarnaast zijn veel van onze leden bij hun werkgever actief in crisisteams of gelden er beperkingen voor deelname aan externe bijeenkomsten.

Er zijn natuurlijk ook argumenten om het wel door te laten gaan. Ten eerste dat we er wel aan toe zijn om elkaar weer eens (live) te onmoeten en spreken. Daarnaast kan een veilig event organiseren in september ook een positieve uitstraling hebben. Tenslotte moeten we ook kijken naar de energie die de Summit werkgroep er nu al ingestoken heeft en naar het kostenplaatje als we de gereserveerde datum willen annuleren.

Alles overwegende hebben we als bestuur deze week besloten de VBN Security Summit te verplaatsen naar donderdag 25 maart 2021, op de zelfde locatie, de Rijtuigenloods in Amersfoort. Mede afhankelijk van de dan geldende restricties natuurlijk. Na de zomer zal de speciale website online komen met daarop het programma en de mogelijkheid om in te schrijven.